Connecting -

Soms verzand ik in het nemen van tijd voor mezelf. Naast m’n werk is er natuurlijk de eeuwig terugkerende was, de met tandpasta-spetters besmeurde spiegel in de douche, dagelijkse hondenharen op de vloer en had ik al iets gezegd over het toilet en de daarbij behorende bril? Wanneer ik in huis alles aan kant heb, ben ik moe en zak ik lekker lui op de bank met een boek, de tv of een breiwerkje. 
Telefoon op stil, even ‘me-time’ .

Maar is het wel gezond, zoveel ‘me-time’? Ik merkte dat ik wel heel erg in mezelf keerde de laatste tijd en heb mezelf ertoe gezet om weer wat meer afspraken te maken. 
En het resultaat mag er zijn. Ja, het kost energie, maar de energie die ik terugkrijg uit contact met mensen is vele malen groter. Ik krijg mijn flow weer terug en ik merk dat ik een blijer mens word. 
Live-contact werkt het best voor mij, maar bellen of een uitgebreid en welgemeend appje doet ook wonderen

♡ you are my happy ♡

Want ik wordt blij van waardevol contact!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *