Relatie-struggles, ze zitten in jezelf... -

Je zit in een relatie, waarin je eigenlijk niet heel gelukkig bent. Je voelt je alleen, praten is moeilijk en je vraagt je regelmatig af waarom jullie ook alweer bij elkaar zijn.

Of je vind jezelf steeds weer bij een partner die het helemaal niet zo goed met je voor heeft. 

Het lijkt wel of je het zelf aantrekt. 

Je wordt er moedeloos van… is er überhaupt wel iemand die jou leuk vindt?

Je vertrouwen in een mooie relatie  heeft een flinke deuk opgelopen en je vraagt je steeds maar af wat je nou toch verkeerd doet. 

Je bent het ook niet waard om van te houden, zo leuk ben je nou ook weer niet, en qua uiterlijk vind je het ook niet helemaal top..….

STOP

Je hoofd neemt een loopje met je.

Het zijn je gedachten die dit gevoel creëren. Het is dat stemmetje in je hoofd die jou al die negatieve woorden vertelt.

Het zit niet in die ander, het zit in jezelf. Wanneer je niet van jezelf houdt, kan een ander dat ook niet doen. En daardoor trek je mensen aan die niet de waarde van een gelukkige relatie inzien. Mensen die gaan voor eigen geluk en macht.

Hoe zou jij je voelen wanneer je oprecht kan zeggen; ‘Ik word gelukkig van wie ik ben’. ‘Dit is wie ik ben, en jij bent het niet waard om mijn leven aan te vergooien.’ 

Hoe fijn zou het zijn dat je weet wie jij in diepste wezen bent. Dat je daarmee gelukkig bent en dat uitstraalt. En dat je vanuit die basis weer mensen aantrekt die het wel waard zijn om in je leven te hebben. Dat je niet iemand nodig hebt die jou moet aanvullen, maar dat je al compleet bent vanuit jezelf?

Tijd dus om aan jezelf te gaan werken, in plaats van je geluk bij een ander te zoeken.

In mijn T.R.I.P.-methode ga je de 5 basiselementen ontdekken die ervoor zorgen dat jij weer stevig in je schoenen staat. Je gaat onderzoeken waar jouw struggle zich precies bevindt en ik coach je door je jouw blinde vlekken te laten zien, waardoor je afscheid gaat nemen van oude patronen.

Categorieën: Overdenkingen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *