Nice to meet you! -

Mijn naam is Jolanda. Als kind al nam ik zaken waar die aan andere mensen voorbij gingen. Ik heb dit altijd als heel gewoon ervaren. Totdat ik in mijn puberjaren kwam. Ik kon stemmingen en gevoelens van andere mensen opmerken. Ik wist bijvoorbeeld wanneer mensen de waarheid niet vertelden of dat ze ernstig ziek waren, maar dit zelf nog niet wisten. Omdat ik niemand had die me hielp met mijn intuïtief aanvoelen, raakte ik in de war. Ik begreep niet meer wat mijn gevoelens waren en wat die van mezelf waren.

 

In mijn twintiger jaren kwam ik, via wegen die al lang uitgestippeld waren, eindelijk, mijn mentor en leermeester tegen Zij stelde me gerust en leerde me omgaan met mijn spirituele kracht, die we naar mijn idee, van nature allemaal bezitten.

Ik volgde diverse opleidingen:

alternatief psycho-therapeut

tarot therapeut

tattva therapeut

tattva trainer

coaching van individuen en groepen

mediumschap

magnetiseren

klankschalen

automatich schrit

lezen van foto’s/sieraden

Hierna kwamen de jaren dat ik, eerst naast mijn baan en daarna in een praktijk heel veel verschillende mensen hielp met al hun problemen. Hierdoor deed ik heel veel ervaring op. En ben ook altijd in contact gebleven met dat stuk in mij waar ik mensen mee kan helpen. Intuïtief aanvoelen, contact maken met het onderbewuste van de ander.

Nu, een aantal jaren later merk ik dat de energie waarin wij ons bevinden, veranderd. De mannelijke energie, (de opbouw na de oorlog, de rationele tijd van hard werken. En; doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg), veranderd langzaam naar de vrouwelijk energie. Nu vinden we het juist belangrijk dat we gehoord worden, dat we ons gevoel mogen uiten en dat we onszelf kunnen zijn. Wat knap lastig is wanneer we nog met één been in de mannelijke energie staan. 

Een verandering in ons is nodig om deze omslag te kunnen maken. In deze drukke tijd waarin we een leuke baan moeten hebben, op zaterdagochtenden langs de lijn van het voetbalveld moeten staan. Een tijd waarin we een mooie auto moeten rijden en een stoere hond moeten hebben. Een tijd waarin het eigenlijk veel te druk hebben om de omslag te maken. 

krulpijl_beneden-289x300

En zo ontstond Jo-La onlinecoaching. Coaching vanaf je eigen bank, met je laptop op schoot. Zodat je niet alweer de deur uit moet. TRIPs waarmee je, uiteraard onder mijn begeleiding, een reis gaat maken door jezelf. En, om vooral niet te vergeten; met een blijvend effect. 

Ik word zo blij wanneer ik mensen hierbij kan begeleiden. Ik weet hoe gelukkig ik ben, en ik gun dat alle mensen om mij heen!

Private-facts: 

Partner: Mijn mooie stoere man, die altijd voor me klaarstaat. Al mijn gewauwel met veel geduld aanhoort, en altijd de lekkerste koffie voor me haalt. Love you ♥

Kids: Mijn twee heerlijke kinderen houden mij ‘lekker up to date’ met betrekking tot wat er nu allemaal speelt in de jongere generatie. Ik leer en hou zoveel van hen.

Huisdieren: Wij hebben een Engelse Stafford en een kat die ooit een zwerfkat was.

Best friend: Mijn beste, mijn liefste, leukste, grappigste, zorgzaamste, kritische, humoristische steun en toeverlaat. Zonder jou zou ik niet zijn waar ik nu ben.