TRIP VIP Own who you are - | Jo-La online coaching | TRIP-methode

TRIP VIP Own who you are

‘Veel mensen zijn zich niet bewust van de spirituele kracht die in ons allemaal zit. Er wordt vaak raar en een beetje giechelig over gedaan, maar het is juist deze kracht die maakt dat we met onszelf verbinden en onszelf begrijpen. Wanneer weer begrijpen wie we zijn worden we gelukkiger en gezonder. En gaan we onszelf ook weer de waarde toekennen die we behoren te voelen.

Ik wil dat iedereen een oprechte connectie met zichzelf kan maken en kan leven vanuit zijn of haar unieke kracht. Dat ze met die kennis en het bewustzijn van hun specifieke spirituele kracht ook andere mensen kunnen helpen.

'Daarom heb ik TRIP VIP Own who you are ontwikkeld'
Jo-La online coaching
Jolanda
TRIP-mentor

Wie ben jij?

 • Jij bent er echt aan toe om nu eindelijk DE stap te gaan zetten. Je hebt lang genoeg gewacht met uitstellen en jezelf op een tweede, derde en misschien wel laatste plaats te zetten.

 • Jij wil aan de bak om afscheid te nemen van die oude emoties die jou constant triggeren. Je wilt ontdekken wat ECHT van jou is, en wat jouw  aangeleerde overtuigingen zijn, zodat je kunt leven naar dat vlammetje dat diep van binnen in  jou brand.

 • Je wilt niet meer energieloos zijn en zonder motivatie. Elke dag maar weer tegen jezelf aan lopen wanneer je weer moe en uitgeput bent.. Je hebt er geen zin meer in jezelf terug te vinden, half hangend op de bank zoekend naar de volgende Netflix serie, onder het mom van ‘Ik rust even uit, want ik ben zo moe.’

 • Je wilt af van dat knagende, onrust veroorzakend, depressieve onderbuikgevoel wat altijd aanwezig lijkt te zijn, zelfs als je lol hebt.

 • Je bent op zoek naar iemand die snel tot de kern kan komen en de dingen bij de naam noemt. Die voorbij gaat aan jouw ratio en net even wat dieper kan graven om de echte ‘drek’ naar boven te halen.

 • Zodat jij met die inzichten je struggle(s) uit je leven gooit. En je met opgeladen energetisch systeem, maar ondersteund door jouw innerlijke rust  kan ‘OWNEN’ wie jij in diepste wezen bent. 

Ja.. dat is wat jij wilt!

Jolanda Pouwels


Ik ben graag jouw 'inzicht-gever'

Door mijn paranormale gaven en de verschillende tools die ik daarbij gebruik ga ik voorbij aan jouw ratio en help ik jou inzicht te krijgen in dat wat jou nog tegenhoudt.

Ik doe dit vanuit mijn down to earth- mentaliteit. Ik ben open en heel direct. Ik ben, zeg maar, van het grovere geschut.

Ik hou niet van doekjes ergens om heen winden en ik deins er niet voor terug om een vinger op jouw zere plek te leggen.

Hé en dat alles gewoon op sneakers en in een spijkerbroek 🙂

Hoe het werkt

Uiteraard beginnen we met een telefonisch intakegesprek. Om het ijs te breken, maar vooral om te voelen of wij met elkaar resoneren. Want hoe zou jij iets aan mij hebben, wanneer het niet goed voelt. En hoe zou ik jou kunnen helpen, wanneer wij niet resoneren? 

Daarnaast vind ik het belangrijk om te ontdekken wat het is wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen. 

Thinking outside the box

Meer info

telefonisch gesprek

60 minuten

wat heb jij nodig om verder te kunnen?

voelen of wij resoneren

Je gaat een reis maken door onderstaande processen:

Lucht – mentaal proces
Water – emotioneel proces
Vuur – intuïtief proces
Aarde – vormgevend/scheppend proces
Ether – spiritueel proces

Naast de verdieping die je ontvangt in de vorm van opdrachten maak je gebruik van de Tattva kaarten. Deze bijzondere kaarten communiceren met jouw onderbewuste op een dieper niveau. Zodat ze voorbij gaan aan jouw brein en jouw overlevingsmechanismes en oude levenspatronen. 

Hierdoor is het niet alleen jij die de verandering gaat maken, maar veranderen er ook daadwerkelijk patronen in jouw systeem. Je neemt afscheid van aangeleerde overtuigingen en gaat flink opruimen in oude emoties.

Working our asses off

Meer info

je pakt niet alleen je struggles aan, maar vooral de patronen waar jij je in begeeft

je gaat voorbij aan je ratio en je werkt direct in jouw onderbewuste

daadwerkelijk patronen doorbreken

Een persoonlijke online omgeving waar jij je opdrachten met betrekking tot jouw persoonlijke ontwikkeling uit kunt werken, zodat je vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt, aan de slag kunt

Een online community waar je via een chatfunctie directe en dagelijkse coaching van mij ontvangt


Daarnaast hebben we wekelijks contact via een videogesprek, waarin ik live al jouw vragen beantwoord.

And how is it done?

Meer info

online leeromgeving

1 op 1 coaching

dagelijks chatcontact

wekelijks live contact via een videogesprek

tips

2 live dagen waarbij de focus ligt op jou. Wat heb jij op dat moment nodig? Daar gaan we, met een voor jou op maat gemaakt programma, die dag mee aan de slag. (Incl: uitgebreide lunch)

Aan het einde van de reis sluiten we af met een etentje. Om te vieren dat je de reis hebt gemaakt, dat je op zoek bent gegaan naar wie jij in diepste wezen bent, maar bovenal om te vieren wat je gevonden hebt! Je ontvang die avond ook je eind-evaluatie.

Be there!

Meer info

2 TRIP-live dagen

(incl. super lekkere lunch)

TRIP-goodbye 

(diner voor ons 2 en uitreiking evaluatieverslag)

Modules

Module 1 : mentaal proces

Je begint met het mentale proces. Hoe werkt dat eigenlijk bij jou? Heb je veel gedachten in je hoofd, of is het er juist eng rustig? Gebruik jij je brein waar het voor is bedoeld, of ben jij je gedachten, en laat je je daardoor leiden?

Module 2 : Intuïtief proces

In het intuïtieve proces ga je ontdekken welke aangeleerde overtuigingen je hebt. Je gaat afscheid nemen van de overtuigingen die niet van jezelf zijn, zodat het duidelijk gaat worden wat het is wat JIJ wilt. 

Module 3: Emotioneel proces

In de 3e module ga je oude emoties, die al lange tijd in je systeem zitten, opruimen. Omdat de kaarten communiceren met je onderbewuste, gaan ze langs het stemmetje in je hoofd. Je kunt je er niet voor verstoppen.

Module 4 : Vormgevend proces

Het vormgevende proces heeft te maken met de een vorm geven aan jouw verlangens. Dat wat jij wilt, hoe doe je dat? Hoe voer jij dat uit? Daarnaast is dit ook de module waarin je de taal van lichaam gaat leren verstaan.

Module 5: Spiritueel proces

In de laatste module ga je jouw specifieke spirituele kracht ontdekken. Je gaat alles wat er overgebleven is uit de vorige modules. Dus dat wat puur jou is, verbinden aan je spirituele kracht. 

‘Ik ben ervan overtuigd dat we bedoeld zijn om vanuit onze spirituele kracht te leven. Vanuit een diepe, schone en pure connectie met jezelf. Iedereen heeft deze kracht in zich.

Ja, jij ook! En weet je, het ligt helemaal niet zo ver van je af als je denkt. Het zit namelijk in jezelf, je moet het alleen nog ontdekken. En daar help ik jou graag bij’
Liefs, Jolanda

Wat jij mag verwachten!

  • Een enthousiaste, spirituele down-to-earth coach
  • Inzichten voorbij het rationele
  • Duidelijke taal en praktische tips en tricks
  • Voor de rest van je leven een methode om niet weer in hetzelfde patroon te vallen
  • Een opgeschoond en opgeladen, vrij van oude emoties en aangeleerde overtuigingen energie-systeem 

     Ontdek waarom het zo leuk is om met mij samen te werken

     ‘Wil jij meer eigenwaarde en innerlijke rust?’

     ‘Wil jij afscheid nemen van jouw struggles?’

     ‘Wil jij lichamelijk goed in je vel zitten en super veel energie hebben? ‘

     ‘Wil jij ontdekken wie je in diepste wezen bent?’

     Heb jij minimaal drie van de vier vragen met een dikke ‘JA’ beantwoord en wil jij een half jaar met jezelf en met mij aan de slag? Voel jij dat wij resoneren? Boek dan een gesprek met mij en reserveer jouw TRIP VIP own who you are 

     de TRIP VIP own who you are kost 4000 euro  incl BTW

     Je mag me ook mailen ♥

     Die kaarten waar je mee werkt, kun je die overal kopen?

     Meer info

     Nee, deze kaarten zijn heel bijzonder. Hun oorsprong ligt in de mysteriescholen van Egypte. Ook worden ze gebruikt in de Indiase Yoga scholen. Je kunt ze niet zomaar overal kopen, Maar hé, je krijgt ze er gewoon bij 

     Hoe kan je nou fitter en energieker worden van het veranderen van levenspatronen?

     Meer info

     Omdat je afscheid gaat nemen van aangeleerde overtuigingen en oude emoties. Zodra deze uit je systeem zijn nemen ze geen energie meer van je.

     Ik vind het best prijzig, en daarom kan ik moeilijk beslissen?

     Meer info

     Ja, dat begrijp ik heel goed.

     Maar stel jezelf eens de volgende vraag: ' Wat kost het mij aan levensgeluk  als ik op deze manier door blijf gaan? '

     Is dit zo'n typisch zweverig gedoe?

     Meer info

     Nee hoor, TRIP is juist heel down to eart.

     En ik ook... ik draag het liefst een spijkerbroek en een paar sneakers.

     En jij? 

     Jo-La online coaching

     'Je bent hier uiteindelijk maar voor één persoon op aarde, en dat ben jezelf'