TRIP-academy | Jo-La online coaching | ontdek de TRIP-methode'Het is mijn persoonlijke missie om jou te laten inzien en ervaren dat spirituele kracht al in jou zit. En dat het niet zo'n ver van je bed show is als velen denken. Oh.. en dat je gewoon je sneakers en je spijkerbroek aan kunt houden en je je echt niet per se in paarse gewaden hoeft te kleden, tenzij jij dat gewoon fijn vindt.. Want dat is waar het om gaat. Spiritualiteit komt het best tot zijn kracht als je kunt zijn wie jij in diepste wezen bent.

WELKOM IN DE TRIP-ACADEMY'
Jo-La online coaching
Jolanda
TRIP mentor

So nice to meet you!

In de TRIP-academy vind je verschillende vormen van educatie.


Ben jij iemand die graag zijn eigen boontjes dopt? Of misschien heb jij al een praktijk en wil jij verdiepen in diverse behandelwijzes, dan is de TRIP-DIY zelfstudie  ideaal voor jou!


Je vindt de TRIP DIY studies onderaan deze pagina. Download jouw werkboek naar keuze en ga zelf thuis aan de slag. Op jouw tijd en in jouw tempoGa jij voor meer begeleiding en uitleg?
Kies dan voor een TRIP-training.Deze trajecten duren wat langer en zijn altijd in groepsverband. Bij een TRIP-training ontvang je altijd  begeleiding door middel van wekelijkse videogesprekken en dagelijkse coaching via een chatkanaal. Daarnaast is er de mogelijkheid om te sparren met je mede cursisten in een afgesloten online community.


Wil jij all the way? , neem jij geen genoegen meer met kleine stapjes?
Dan is TRIP VIP voor jou de reis om af te leggen.

1 op 1-coaching van een half jaar om je persoonlijk te ontwikkelen. Om te ontdekken wie jij in diepste wezen bent. Jezelf een boost in je eigenwaarde geven en meer innerlijke rust te creëren.


Om….  • afscheid te nemen van al die dingen die jij juist niet bent of wilt zijn
  • afscheid te nemen van je lichamelijke klachten
  • afscheid te nemen van dat onrustige onbestendige gevoel
  • afscheid te nemen van al die niets toevoegende gedachten in je hoofd
  • afscheid te nemen van oude emoties

Zodat je …


  • weet wie jij bent en wat het is wat JIJ wilt
  • een overvloed hebt aan energie in een fit lichaam
  • balans ervaart in je emoties en van daaruit evenwichtige beslissingen kunt maken
  • rust hebt in je hoofd en je brein een tool wordt in plaats van dat waarmee jij je identificeert
Jolanda Pouwels

TRIP TRAININGEN

HOLY SHIT

ondernemen vanuit je spirituele kracht

Ben jij van plan een praktijk op te starten? Of ben je al even bezig en wil je jouw praktijk naar een hoger level tillen? Dan is deze training super geschikt voor jou!

Startdata:

9 maart

ontdek jouw spirituele kracht

Spiritueel dat ben je. Dat weet je zeker, maar wat kun je nu eigenlijk met die kracht? Wil jij jouw spirituele gaven onder de knie krijgen en de tools hebben om er vanuit te leven en/of te werken? Boek dan deze TRIP training en leef en werk vanaf nu 100% vanuit je spirituele kracht.

Startdata:

13 januari

16 maart

Jo-La online coaching

TRIP VIP 1op1-coaching

OWN WHO YOU ARE

TRIP VIP own who you are

Wil jij eindelijk eens af rekenen met al die oude patronen waar je jezelf elke keer weer in terug vindt? Wil jij meer zelfvertrouwen en een flinke dosis eigenwaarde? Wil jij al die oude emoties, die maar blijven triggeren, uit je lijf en je systeem krijgen? En ga jij voor meer rust in je hoofd en de tool om je brein op de juiste wijze te gebruiken? Kies dan voor VIP TRIP own who you are 1 op 1 coachingstraject van een half jaar.

Startdata:

in overleg

TRIP VIP one day session

Je hebt al flink geïnvesteerd in jouw persoonlijke groei, maar merkt dat er toch steeds iets blijft knagen. Het lukt je maar niet om helemaal in balans te komen. Om die laatste struggle achter je te laten. Of er blijft, ondanks alles wat je al hebt opgeruimd toch een knagend gevoel achter in je buik. In één dag gaan we samen jouw laatste struggle te lijf zodat je vanaf dat moment echt vanuit jouw spirituele kracht kan leven,TRIP VIP one day session is een 1 op 1 coachingssessie van 1 dag.

Startdata:

in overleg

TRIP DIY zelfstudie

BE your own guru

TRIP DIY

Ben jij iemand die graag zijn eigen boontjes dopt? Of misschien heb jij al een praktijk en wil jij verdiepen in diverse behandelwijzes, dan zijn de TRIP DIY e-books ideaal voor jou. Je maakt kennis met de TRIP methodes op verschillende gebieden. De boeken staan naast kennis over het onderwerp ook vol met opdrachten om je persoonlijke ontwikkeling een handje te helpen. Ga er op jouw tijd en tempo en op jouw moment lekker mee aan de slag!

Het TRIP e-book ontvang je als cadeau wanneer jij je inschrijft op de nieuwsbrief van Jo-La.

Je ontvangt gezellige en prikkelende motiverende mailtjes. Daarnaast houden wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, cursus-data en nieuwe producten.

Je kunt het TRIP e-book downloaden op deze pagina

In prijs verlaagd van 47.00 voor 27.00

TRIP energieboost

Bedrag € -
Totaal: € -

TRIP money Mindset

Bedrag € -
Totaal: € -

Trip Foto's lezen

TRIP foto's lezen

Bedrag € -
Totaal: € -

Ik ben nog heel druk met deze DIY te maken.

Het komt eraan!

In de TRIP-community deel ik wanneer er weer nieuwe producten toegevoegd worden. 

Liefs,

Jolanda