TRIP-academy | Jo-La online coaching | ontdek de TRIP-methodeHet is mijn persoonlijke missie om jou te laten inzien en ervaren dat spirituele kracht al in jou zit. En dat het niet zo'n ver van je bed show is als velen denken. Oh.. en dat je gewoon je sneakers en je spijkerbroek aan kunt houden en je je echt niet per se in paarse gewaden hoeft te kleden, tenzij jij dat gewoon fijn vindt.. Want dat is waar het om gaat. Spiritualiteit komt het best tot zijn kracht als je kunt zijn wie jij in diepste wezen bent.

'WELKOM IN DE TRIP-ACADEMY'
Jo-La online coaching
Jolanda
TRIP mentor
Jo-La online coaching

TRIP VIP 1op1-coaching

'Own who you are'

TRIP VIP own who you are

Wil jij eindelijk af rekenen met al die oude patronen waar je jezelf elke keer weer in terug vindt? Wil jij meer zelfvertrouwen en een flinke dosis eigenwaarde? Wil jij al die oude emoties, die maar blijven triggeren, uit je lijf en je systeem krijgen? En ga jij voor meer rust in je hoofd en de tool om je brein op de juiste wijze te gebruiken? Kies dan voor VIP TRIP own who you are 1 op 1 coachingstraject van een half jaar.


Startdata:

in overleg

TRIP VIP one day session

Je hebt al flink geïnvesteerd in jouw persoonlijke groei, maar merkt dat er toch steeds iets blijft knagen. Het lukt je maar niet om helemaal in balans te komen. Om die laatste struggle achter je te laten. Of er blijft, ondanks alles wat je al hebt opgeruimd toch een knagend gevoel achter in je buik. In één dag gaan we samen jouw laatste struggle te lijf zodat je vanaf dat moment echt vanuit jouw spirituele kracht kan leven,TRIP VIP one day session is een 1 op 1 coachingssessie van 1 dag.

Startdata:

in overleg

TRIP DIY zelfstudie

'Be your own guru'

TRIP DIY

Ben jij iemand die graag zijn eigen boontjes dopt? Of misschien heb jij al een praktijk en wil jij verdiepen in diverse behandelwijzes, dan zijn de TRIP DIY e-books ideaal voor jou. Je maakt kennis met de TRIP methodes op verschillende gebieden. De boeken staan naast kennis over het onderwerp ook vol met opdrachten om je persoonlijke ontwikkeling een handje te helpen. Ga er op jouw tijd en tempo en op jouw moment lekker mee aan de slag!

Het TRIP e-book ontvang je kado wanneer jij je inschrijft op de nieuwsbrief van Jo-La.

Je ontvangt gezellige en prikkelende motiverende mailtjes. Daarnaast houden wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, cursus-data en nieuwe producten.

[mc4wp_form id=”1010″

Energieboost

Bedrag € -
Totaal: € -

Money mindset

Bedrag € -
Totaal: € -

Foto's lezen

TRIP foto's lezen

Bedrag € -
Totaal: € -

Ik ben nog heel druk met deze DIY te maken.

Het komt eraan!

In de TRIP-community deel ik wanneer er weer nieuwe producten toegevoegd worden. 

Liefs,

Jolanda