TRIP e-Book | Jo-La online coaching |TRIP-methode
Jolanda Pouwels
Jolanda Pouwels

'Versterk in 3 simpele stappen je spirituele kracht'

         

      

Schrijf je  in op mijn maillijst voor tips en tricks over meer innerlijke rust en je krijgt het TRIP e-Book van mij kado.

‘Ik ben de coach die jouw crisis ziet als DE kans voor spirituele groei. Als 40-plusser sta je op een kruispunt in je leven. Heb ik het naar mijn zin of niet? Doe ik de dingen zoals ik ze wil? Ben ik blij, gelukkig en energiek? Zo niet, wat is het dan wat er voor jou moet veranderen? Wat in jouw leven wil jij anders zien? Deze verandering is voor iedereen anders want de antwoorden liggen in jezelf. Als coach begeleid ik je graag in jouw spirituele groei.’

Wat anderen bereikt hebben met TRIP

De TRIP-community is mijn  spirituele online platform waar ik veel inspiratie, tips en tricks deel.

Wil jij jouw spiritualiteit ontdekken? Dan is de TRIP-Community the place to Be!