'Ooooh wat cool! Jij wilt de TRIP ontdek je spirituele kracht boeken Ik kijk er nu al naar uit om samen te ontdekken wat jouw specifieke spirituele kracht is '

Jolanda
TRIP-mentor

Wanneer jij hebt geboekt ontvang je van mij een bevestigingsmail van jouw reservering en betaling.

Ik neem zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op om je te voorzien van de juiste informatie en inloggegevens

Jolanda

Bedrag € -
Totaal: € -

Wanneer je persoonlijk wilt groeien en daar opdrachten voor maakt, een cursus voor volgt of mediteert, schrijf altijd je bevindingen in een mooi schrift. "Je bedoelt met pen en papier?' Ja dat bedoel ik inderdaad. Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat wanneer je iets met de hand opschrijft, nieuwe patronen veel minder makkelijk uit je systeem verdwijnen dan wanneer je het typt. De keuze is uiteraard aan jou.